مشکلی که بعضی خانواده ها در تربیت فرزندشان با آن مواجه می شوند پرتاب وسایل و اشیای منزل است که در برخی کودکان زیر 5 سال دیده می شود. بنا به درخواست برخی از کاربران در این مقاله می خواهیم علت بروز این رفتار و همچنین راهکارهایی برای درمان این رفتار غلط را برای شما والدین گرامی بیان نماییم.
همه کودکان روحیه بسیار حساس و شکننده ای دارند و والدین در نوع برخورد با آنها باید دقت بیشتری داشته باشند. جیغ زدن، کوبیدن سر به دیوار، پرت کردن اشیاء و. جزو عاداتی است که برخی کودکان در سنینی خاص آنرا تجربه می کنند. لذا با روش های درست رفتاری می توان این عادات را از لیست رفتارهای کودک خود حذف نمود. تنها نکته ای که پدر و ماد ها باید آنرا بیاد بسپارند این است که کودک خود را محدود نکنند و با سخت گیری و تنبیه وی ترک این عادت را برای وی مشکل ننمایند. هر چند کودکان نسبت به اتفاقاتی که در اطرافشان می افتد درک بسیار پایینی دارند اما همین پرت کردن اشیا توسط آنها حس کنجکاوی را در آنها بالا می برد و باعث بروز خلاقیت و رشد فیزیکی در آنها می شود.
آنچه که واضح می باشد این است که! متوقف کردن نوزاد در سنین پایین از پرت کردن اجسام بیفایده است، در عوض به او نشان دهید چه چیزهایی را میتواند پرت کند و چه مکانی برای این بازی آموزنده مناسب است و تنها در صورتی وارد عمل شوید که کودکتان در حال پرت کردن چیزی است که خطر دارد و ممکن است به خودش یا دیگران آسیب بزند. باید ظروف پلاستیکی استفاده کنید و اجسام خطرناک را از دسترس کودک خارج کرد. اگر این دوران در کودکی بدون بکن نکن و توجه زیاد ما بگذرد کودک انرا رها میکند وگرنه از آن برای کنترل و عصبانی کردن ما استفاده میکنند. اگر تعداد وسایلی که به کودک اجازه میدهید پرت کند زیاد باشد، او سریعتر یاد میگیرد که چه چیزهایی را نباید پرت کند، او را به پرت کردن چیزهای بیخطر تشویق کنید. انتخابهایی به او بدهید که در مکان و زمان مناسب پرتاب کردنشان ضرر چندانی ندارد، مثلا در خانه توپ کوچکی در اختیارش بگذارید یا یک بالشت نرم و سبک یا در بیرون یک مشت سنگ برای پرتاب کردن در رودخانه تا او با آنها غریزه پرتاب کردن را کند.
ادامه توضیحات را با کلیک بر روی لینک زیر بخوانید:
پرت کردن اشیا توسط کودک چه دلیلی دارد و چطور آن را درمان کنیم؟
درباره این سایت